Messen en Bestek

Prijs

29 € - 116 €

Lemmetlengte

15 - 21

Fileermessen 

Het Fileermes

Ben jij iemand die zijn vis en vlees zelf fileert en wil je een fileermes kopen? Bij Cookalike vind je een mooie selectie van de beste fileermessen.

Een fileermes is dankzij zijn flexibele lemmet het ideale mes om vis en fijn en zacht vlees te fileren. De lengte van het lemmet varieert meestal tussen de zes en elf centimeter.

De lengte en flexibiliteit van het fileermes maakt het mogelijk om uitzonderlijke resultaten te verkrijgen met minimale inspanning. Je kan makkelijk plaatsen bereiken die met een standaard keukenmes onmogelijk zijn. Een fileermes maakt het mogelijk om nauwkeuriger en preciezer te werken en geeft de gebruiiker meer controle.

Een fileermes wordt meestal geassocieerd met de reiniging en de voorbereiding van verschillende soorten vis. Ze kunnen echter ook heel nuttig zijn bij het voorbereiden van vlees.

Deze messen zijn handig voor het snijden van dunne vleeswaren of het gelijkmatig snijden van rosbief en gebraad. Je kan ze ook gebruiken voor het bereiden van kip, kalkoen en ander pluimvee.

Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen