Messen en Bestek

Prijs

14 € - 19 €

Lemmetlengte

8 - 18

Staalsoort lemmet

Chroma Captain Cook 

Chroma Captain Cook

Chroma Captain Cook messen zijn messen voor kinderen, aangepast aan de behoeften van de "kleine handjes". Ze zijn ook aan te bevelen voor vrouwen met kleine handen. Ook in deze collectie zitten een Captain Cook Vleesmes en een Captain Cook Officemes.

Kinderen zijn van natuur allen creatief en houden bijna allemaal van koken. Kinderen die zelf koken zijn zich automatisch meer bewust van wat ze eten en eten daarom ook niet zoveel junk food.

Met de Chroma Captain Cook messen kunnen je kinderen op een veilige manier leren omgaan met scherpe messen. De veiligheid is verzekerd door afgeronde en afgestompte punt van het mes en een anti-slip greep die zeer geschikt is voor kleine handen.

Toonaangevende voedingsdeskundigen doen een beroep op ouders en opvoerders om samen te koken met je kinderen. Niet alleen kan dit mee helpen om obesitas te voorkomen maar zo trainen je kinderen ook bepaalde vaardigheden en bevordert dit de ontwikkeling van kinderen.

De Chroma Captain Cook messen zijn gemaakt van Japan "301 Roestvrij staal" en blijven zeer lang scherp. Het is hetzelfde staal als dat waaruit de beroemde "Porsche messen", Chroma Type 301 designed by FA Porsche zijn gemaakt.

Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen