Messen en Bestek

Prijs

16 € - 37 €

Lemmetlengte

9 - 25

Staalsoort lemmet

Chroma JapanChef 

Chroma JapanChef

JapanChef messen zijn enorm scherp! Ze worden ten zeerste gewaardeerd voor hun excellente prijs-kwaliteitsverhouding. Het lemmet is gemaakt van Japans 301 staal met een hardheid van 56° op de schaal v an Rockwell, wat een zeer groot snijgemak verzekert.

Alle messen worden nauwgezet geslepen in de traditionele Japanse V-vorm. De ultrafijne snede die hieruit resulteert maakt ze nog scherpe. De handgreep in ABS, aan het mes bevestigd met 3 rivetten, maakt dit mes uitermate geschikt voor precisiewerk.

Chroma JapanChef messen mogen, zoals alle kwaliteitsmessen, nooit in de vaatwasser. Was ze met de hand en droog ze onmiddellijk af. Snijd nooit op een bot, karkas, of een bevroren product. Gebruik steeds een goede snijdondergrond, hout blijft nog steeds ideaal.

Voor het slijpen van het mes kunt u het beste een wetsteen gebruiken, eventueel een keramische slijpstaaf, maar nooit een metalen slijpstaaf! Op deze manier zult u gedurende lange tijd veel plezier ervaren bij het gebruik van een Chroma JapanChef mes.

Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen