Op Tafel

Materiaal

Prijs

13 € - 23 €

Categorie

No choice available on this group

Prijs

13 € - 23 €

Iittala Sarjaton 

Iittala Sarjaton Servies

Het  iittala Sarjaton servies is ontstaan door een inspirerende samenwerking tussen verschillende designers, waarmee een totaalconcept is ontwikkeld met borden, bekers, glazen en textiel.

materialen en kleuren iittala sarjaton servies

Sarjaton is een complete en uitgebalanceerde collectie met serviesstukken voor dagelijks gebruik. De materialen werden zorgvuldig gekozen. Glas, keramiek, essenhout en textiel maken het een veelzijdige en uitnodigende collectie. De verschillende delen van de collectie bestaan uit de kleuren wit, parelgrijs, modder, oudroze en rode klei.

Het Iittala Sarjaton servies is geïnspireerd op het Finse leven en weerspiegelt aan de hand van zijn gebruikte motieven erfgoed dat ver teruggaat in de Finse volkstraditie. Finland is voor de helft bedekt met bos, vandaar het 'Metsä' (Fins voor bos) patroon dat dit benadrukt. 'Letti' is dan weer Fins voor vlecht, veel gebruikt in het Finse vlechtwerk van manden en kleden. Het 'Tikki' (Fins voor steek) staat dan weer voor kleurrijk en traditioneel borduurwerk.

iittala sarjaton servies combineren

De verschillende delen van het sarjaton servies zijn vlot met elkaar combineerbaar. De multifunctionele delen van dit servies kan je zowat overal voor gebruiken, afzonderlijk of met elkaar. Sarjaton is een moderne interpretatie van Finse folklore, geïnspireerd door kleurig textiel en culturele rituelen. De lijn heeft een natuurlijke uitstraling, met ronde vormen, zachte pasteltinten en traditionele patronen.

Iittala sarjaton

 

 

Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen