Messen en Bestek

Accessoires

Prijs

15 € - 25 €

Fiskars Edge 

Fiskars Edge messen

De Fiskars Edge messen brengen het merk Fiskars naar een nieuw millenium. Modern, innovatief, gestroomlijnd en universeel. Fiskars Edge volgt de sterke trend van strakke, volledige zwarte design artikelen en creëert zo een geheel nieuwe, energieke look voor de keuken.

Wil je een Fiskars Edge mes kopen, dan heb je de keuze uit zeven messen. Deze reeks combineert invloeden uit zowel Oosterse als Westerse keukens, en het assortiment bestaat uit bladen van Japanse en Europese tradities, evenals verschillende maten

De messen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn conisch geslepen, waardoor ze hun scherpte langer behouden. De vloeiende en naadloze overgang tussen de ergonomische handgreep zorgt er voor dat het mes makkelijk te hanteren is en je op verschillende manieren kan snijden. Dit maakt het mes zeer gebruiksvriendelijk.

De speciale zwarte coating waarmee het lemmet is afgewerkt zorgt naast een mooi design er ook voor dat je etenswaren niet aan het lemmet blijven kleven tijdens het snijden. Het is door deze zwarte coating ook eenvoudiger schoon te maken.

Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen