Categorie

No choice available on this group

Prijs

242 € - 243 €

Kleur

No choice available on this group

Iittala Tools 

Iittala Tools kookpotten

De Iittala Tools collectie kookpotten en toebehoren werd in 1998 ontworpen door Björn Dahlström voor het Finse merk Iittala. Ontworpen voor mensen die belang hechten aan hoogwaardige kwaliteit en een bijzonder strak design.

Ontwikkeld met de expertise van professionele chef-koks en de materiaal know-how van de fabrikant werd een reeks kookaccessoires ontwikkeld die gemak en controle tijdens het koken garanderen.

De iittala Tools potten en pannen staan bovendien zeer mooi op een gedekte tafel. Ze voegen klasse en stijl toe, en maken steeds indruk op je gasten door hun uitmuntend design.

  • Beperkte speciale aanbieding
    215,20 € 269,00 € 1 à 2 dagen
    iittala Tools braadslede De iittala 'tools' braadslede werd in 1998 ontworpen door Björn Dahlström voor de Finse fabrikant Iittala. Ze is onderdeel van de 'tools' collectie. Een brede reeks van high-design kookgerei speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan geweldige kookmateriaal en een stijlvol ontwerp. De 'Tools' potten en pannen kunnen...
  • Beperkte speciale aanbieding
    215,20 € 269,00 € 1 à 2 dagen
    iittala Tools kookpot De iittalaTools kookpot werd in 1998 ontworpen door Björn Dahlström voor de Finse fabrikant Iittala. Deze roestvrijstalen kookpot is onderdeel van de 'tools' collectie. Een brede reeks van high-design kookgerei speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan geweldige kookmateriaal en een stijlvol ontwerp. De 'Tools' potten en...
Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen