Messen en Bestek

Prijs

116 € - 172 €

Lemmetlengte

14 - 25

Global SAI serie 

Global Sai messen

Eén ding dat Global messen onderscheidt van ieder ander merk van keukenmessen, is dat in al hun jaren van succes, ze slechts één reeks messen hebben vervaardigd. De productie van het klassieke Global assortiment begon in 1985 en is 27 jaar later nog steeds groeiende.

Nieuwe lijn Global messen

Met de Global SAI lijn, de eerste nieuwe lijn van Global sinds 28 jaar, brengt origineel Global ontwerper Komin Yamada design en functie samen om een nog knappere en duurzamere set messen te creëren. De Global SAI messen zijn perfect uitgebalanceerd en voorzien van een nieuwe, ergonomische duimgreep die resulteert in minder uitglijden dan ooit tevoren. Voor cultfans van Global, de heften bevatten zeven stippen die de zeven traditionele Japanse deugden van de Samurai erecode vertegenwoordigen.

De handgrepen en snijranden van de Global SAI messen zijn gemaakt van het gepatenteerde,  ultra harde CroMoVa 18 staal. De buitenlagen van elk mes zijn vervaardigd uit een flexibelere staallegering, 18/8 roestvrij staal, wat extra beschermt tegen corrosie.

Bovendien wordt elk mes in de SAI lijn individueel gehamerd, wat holle luchtzakken creëert. Dit verminderd de weerstand bij het snijden en zorgt er voor dat je overal door gaat als was het boter.

We kunnen de nieuwe Global SAI lijn als volgt samenvatten:

  • Nieuw totaalontwerp
  • Afzonderlijk gehamerd lemmet
  • Hand gepolijst 
  • Ergonomisch en functioneel ontwerp
  • Drie lagen staal – CROMOVA 18 2 x sus 410 staal
  • Spiegelglad gepolijste messcherpe snede
  • Sterkere gelaste verbinding, minder breuk

Oh ja, wie geïnteresseerd is in de zeven Japanse deugden van de Samurai code of honour. Dit zijn Gi (Moraliteit), Yuki (Moed), Jin (Goedheid), Rei (Respect), Makoto (Eerlijkheid), Meiy (Eer) en Chugi (Loyaliteit).

Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen