Merken

Price

4 € - 243 €

Overzicht van producten van fabrikant Iittala

Iittala - Tijdloos design sinds 1881
Iittala begon reeds in 1881 als een glasfabriek in Finland. Intussen zijn vele van zijn ontwerpen echte stijliconen geworden die nog steeds het dagelijkse leven verrijken. De ontwerpen van Iittala zijn onderscheidend, multifunctioneel en zeer combineerbaar. Blijvend tijdloos design voor zowel dagelijks gebruik als speciale aangelegenheden.
Iittala ontwerpt niet enkel objecten voor je dagelijks gebruik thuis, maar ook om cadeau te geven voor diegenen die je liefhebt en voor wie je iets speciaals zoekt.
Combineer de verschillende productlijnen van iittala en maak je eigen verhaal. De objecten van de iittala ontwerpers zijn allen perfect met elkaar combineerbaar en dit maakt ze tijdloos, functioneel en altijd relevant en bruikbaar design. Zo kan je de reeksen Teema, Origo en Kartio mooi met elkaar combineren en echt persoonlijkse sets maken.
De doorbraak van Iittala was al een feit in de beginjaren van het modernisme en functionalisme in de jaren dertig en veertig. Iittala was een van de eerste bedrijven die decoratieve serviezen inruilde voor vooruitstrevend Scandinavisch design en baande daarmee de weg voor blijvend design.
Iittala laat zich leiden door haar erfgoed op het gebied van Scandinavisch design, haar toewijding aan vakmanschap en ontwerpers met een visie. Vanuit die gedachte creëert Iittala voorwerpen voor jou en je huis, die de zintuigen prikkelen en tegelijk praktisch zijn. Voorwerpen die een eenheid van functie, vorm en kwaliteit zijn en waarom haar filosofie van essentieel design duidelijk naar voren komt. Objecten van Iittala zijn met recht designiconen, die staan voor essentie en bedoeld zijn voor dagelijks gebruik, van generatie op generatie.
Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen