Categorie

Prijs

56 € - 57 €

Kleur

No choice available on this group

Italesse Balloon 

Italesse Balloon Champagneglazen

Italesse heeft met de nieuwe serie Balloon een reeks champagneglazen op de markt gebracht die voldoen aan de nieuwste trends en normen voor het proeven en drinken van champagne, cava of prosecco.

Deze serie champagneglazen kenmerken zich door hun brede kelk in contrast met de nauwe sluiting van de mond en de zeer diepe picûre (diepste punt van de kelk). Dit zorgt er voor dat het perlage, de geur en de smaak optimaal tot hun recht komen. Perlage is het mooie Franse woord voor parelvorming in sprankelende wijnen en champagnes. Dankzij zijn toelopende mond, die smaken en aroma's in de richting van de mond en neus kanaliseren, is dit het ideale glas om ten volle van je champagne, cava of prosecco te genieten.

Extreem sterke champagneglazen

Behalve hun mooie design en functie blinken de Italesse glazen ook uit in duurzaamheid. Het XTREME® crystallineglas waaruit de glazen gemaakt zijn bezorgen ze extreme schokbestendigheid. Hierdoor zijn deze glazen bvb. zeer geschikt voor de horeca, waar gebroken glazen een grote kostenpost betekenen. De Italesse Balloon glazen zijn extreem helder en vaatwasbestendig.

Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen