Op Tafel

Prijs

3 € - 48 €

Categorie

No choice available on this group

Prijs

3 € - 48 €

Pascale Naessens 

Pascale Naessens Pure servies

Hoeven we haar nog voor te stellen? In België is Pascale Naessens ondertussen uitgegroeid tot een begrip. Met haar uitgesproken visie en mening omtrent voeding prikkelt ze vriend en vijand. Gezondheid en  smaak zijn de drijfveren voor haar recepten. ‘Puurheid’ is haar  sleutelwoord. Pascale houdt van eerlijke ingrediënten en lichte bereidingen. Wat ze op tafel tovert, schittert vaak in eenvoud, maar is toch spannend voor de smaakpapillen.

Het ontbreekt mevrouw Naessens niet aan creativiteit. Ooit was ze model en presentatrice, maar haar passie voor koken en gezondheid liet haar uitgroeien tot een succeskok en een fenomeen in de boekhandel. Haar kookboeken verkopen als zoete broodjes. En ook die  andere passie van haar – keramiek – legt haar geen windeieren.  Pascale ontwierp een zeer mooi delicaat servies en dit werd een schot in de roos! In het servies herken je haar voorliefde voor natuurlijkheid en haar oog voor sfeer.

Eigenlijk ontstond ‘Pure’ omdat Pascale iets anders wou dan de saaie witte serviesgoeden die je vroeger vooral aantrof in de winkels. Heel speels en onbevangen draaide ze thuis in haar atelier borden en kommetjes in organische vormen. Ze werkte ze af met natuurlijke kleuren en glazuur ‘dat leeft’. Pas later trok ze haar stoute schoenen aan en presenteerde ze haar creaties bij Serax, een Belgisch bedrijf met een internationale reputatie in artistieke serviezen en designvoorwerpen. Haar stijl werd een heuse trend en blies een frisse wind in de brave keukenkasten!
Ontdek hier bij Cookalike haar servies Pure.

Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen