Riess Riesen und Zwerge 

Riess Riezen und Zwerge (Reuzen en Dwergen) kookpannen

Met de serie Riesen und Zwerge (Duits voor Reuzen en Dwergen) creërde Riess een nieuwe reeks met grote en kleine pannen. Een tijdloos strak design, zwart aan de buitenkant en wit aan de binnenkant. Gemaakt van extra sterk geëmailleerd plaatijzer. De droom voor elke hobbykok. Het maakt niet uit of je moet koken voor één persoon of voor de hele straat. Er zijn reeds dwergen van 0,5L tot reuzen van 20L inhoud.

De Dwergen:

De dwergen zijn de kleinste pannen. Ze zijn ideaal voor het koken voor één of twee personen. Je kan ze gebruiken om mee te koken, stoven en serveren. Ideaal voor ovengerechten en bijgerechten. Ze zijn ook mooi en handig om je eten op tafel te serveren.

De Reuzen:

Dit zijn de grote emaille pannen voor het koken van grote hoeveelheden. Met de Riess reuzen kan je koken voor een grote familie bedrijf of vereniging. Je kan er stoofvlees, pasta, chili con carne, soep en zoveel meer in klaarmaken voor grote groepen. Hiervoor zijn deze grote pannen onmisbaar.

Wil je met je grote pan op verplaatsing? Naar de tuin, de vereniging of eender waar? Met de draagriem neem je de grote potten en pannen makelijk mee op naar waar je wil. De 'Riesentrager' is geschikt voor alle pannen van 4 tot 20L.

Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen