Dit is geen afvalbakje. Of toch wel?

Gepubliceerd : 2016-10-26 18:38:37
Categoriën : Producten uitgelicht

Cherry Bin afvalbakje

“Oh, wat een cool afvalbakje!” Wedden dat er nog nooit iemand dat tegen je gezegd heeft? Tenzij je al een Cherry Bin hebt, natuurlijk. Maar dan ben je misschien op zoek naar nog iets coolers. Hoewel dat geen eenvoudige opdracht is. Deze enorme kers (voor een kers dan, voor een tafelalvalemmer heeft hij hele redelijke afmetingen) is een echte eyecatcher, ook omdat je niet direct ziet dat het een vuilbakje is. Je kan in dit blozende vriendje namelijk een afvalzakje plaatsen zonder dat iemand het ziet, want het deksel valt er netjes overheen. Een gecamoufleerd afvalbakje voor op tafel dus, of voor op het aanrecht, bij je bureau, noem maar op. De steel geeft trouwens aan wanneer je alvalemmertje vol zit. En dit merk, Qualy, heeft nog veel meer superleuke spulletjes. Kijk maar eens rond op de site.

Typhoon Vintage aanrecht afvalbakje

Meer specifiek voor in de keuken zijn deze prachtige aanrecht afvalbakjes. Het merk Typhoon geeft met deze vintagereeks een vette knipoog naar de tijd van onze (groot)ouders. Dit charmante, geëmailleerde tafelvuilbakje staat erg leuk op je keukenblad, en is daarnaast ook heel praktisch: hij is gemakkelijk schoon te maken en dankzij het koolstoffilter worden geurtjes geneutraliseerd. Zijn discrete formaat (H 21 cm, Ø 18 cm) verbergt een inhoud van 2,5 liter. Binnenin zit een plastic emmertje dat gemakkelijk schoon te maken is. Perfect als tafelafvalbakje, dus, en zeker ook als compostbakje. In het deksel zitten immers gaatjes die voor de nodige luchtcirculatie zorgen.
 

Chef'n Ecocrock compostemmer

Scheidt jij ook graag je groenafval binnenshuis al, maar zijn geëmailleerde vintagestijl emmertjes je ding niet? Niet getreurd, want dan is deze compacte Chef'n Ecocrock keramieken compostemmer ongetwijfeld wél iets voor jou. Dit is – volgens mijn niet altijd even bescheiden mening – echt de meest stijlvolle compostemmer op de markt. Strak, esthetisch en grappig tegelijk. Het deksel van dit afvalemmertje heeft een leuk handvat in de vorm van een kiemplantje. Zo helpt dit kleine vuilbakje je eraan herinneren dat je goed bezig bent voor de natuur. De gaatjes in de deksel zorgen voor luchtcirculatie, en de koolstoffilter houdt slechte geurtjes in het alvalemmertje. Door de plastic emmer binnenin, met een inhoud van 3,3 liter, kun je dit compostbakje gemakkelijk legen en schoonmaken. De koolstoffilters kan je bovendien eenvoudig bijbestellen. Op de site kan je ook een video bekijken over dit compostemmertje. Dus wat let je, in de compostbak met die schillen!

Deel dit artikel

U moet zich registreren

Klik hier om te registreren

Plaats een reactie

Vergelijk 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Afrekenen